Έκοψε πίτα το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Έκοψε πίτα το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα

 

Στην αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου δραστηριοποιείται το τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε την Τετάρτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Από πλευράς του σωματείου ήταν εκεί ο πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. κ. Χρίστος Τσάγκας και Κώστας Αναστασίου, όπως και ο προπονητής κ. Ανδρέας Καραμάνης, οι αθλητές του τμήματος και οι γονείς τους.


 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ιωαννίνων του Σύριζα κ. Γιάννης Στέφος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκόλας, ο Γενικός Περιφερεριακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο κ. Σωτήρης Ζήσης εκπρόσωπος της εταιρείας Ζήσης Σπορ χορηγός του τμήματος και ο πρώην αστυνομικός διευθυντής κ. Ανδρεάς Παπιγγιώτης.

 

Τους καλεσμένους καλοσώρισε ο προπονητής κ. Καραμάνης ο οπόίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ στους στόχους και προοπτικές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γενικά και του τμήματος Ξιφασκίας ειδικά, αναφέρθηκε ο Γραμματέας κ. Αναστασίου με παραινέσεις στους αθλητές και
ευχές για την καινούργια χρονια.

 

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Βουλευτής κ.Στέφος, ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Γκόλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Σκούμας ο οποίος σημειωτέον είναι πρώην αθλητής Ξιφασκίας!

0
Feed

Γράψτε ένα σχόλιο

hCaptcha